René Schutte Hoveniersbedrijf

onderhoud

is behoud

Advies

Ontwerp

Aanleg

Onderhoud

Boomverzorging

Een tuin leeft, is constant in beweging en vraagt om onderhoud, tijd en kennis. Vakkundig onderhoud is daarom erg belangrijk en zorgt ervoor dat u optimaal van uw tuin kan genieten.

Afhankelijk van uw tuin -het maakt voor ons niet uit wat voor tuin- en afhankelijk van uw wensen kiest u samen met ons het juiste onderhoud: wekelijks, maandelijks of alleen een winter- en voorjaarsbeurt. En alleen tijdens uw vakantie? Ook dat is geen probleem. Wilt u zelf het onderhoud doen, dan adviseren we u graag.

Onderhoudsprojecten:

Onderhoudscontract

Voor particulieren en bedrijven is het mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. In dit contract worden afspraken gemaakt over werkzaamheden en de frequentie van het onderhoud. Dit kan wekelijks , maandelijks of enkele keren per jaar. Onderhoud kunt u volledig aan ons overlaten, of gedeeltelijk als u zelf ook graag tuiniert.

Als er een overeenstemming is bereikt over de werkzaamheden en de prijs wordt er een planning gemaakt voor het komende jaar. zo weet u wanneer wij aanwezig zijn voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Alleen bij overmacht door het weer word hier in overleg van afgeweken.

Facturering van een jaarcontact vind plaats in 4 termijnen [per kwartaal] of kan als u dit wenst Maandelijks automatisch worden geïncasseerd.

De opzet van een contract is om uw tuin jaarrond in de juiste conditie te houden tegen een vooraf bepaalde prijs zodat u zorgeloos en optimaal kunt genieten van uw tuin.