René Schutte Hoveniersbedrijf

TUIN OM

VAN TE

Genieten

Catalogus 2023

Catalogus overkappingen en buitenverblijven 2023

Wij staan voor u klaar!

Sinds 2015 is René Schutte Hoveniersbedrijf officieel Dealer van Terras & Trends. In het Terras & Trends programma vindt u een uitgebreid aanbod aan keramische tuintegels, betontegels, natuursteen tegels en allerlei andere soorten bestratingsmaterialen. Maar welke bestrating past er bij uw tuin of terras? Daarvoor kunt u elke vrijdag of zaterdag bij ons terecht voor professioneel advies. U kunt dan ook gelijk een kijkje komen nemen bij onze Showborden en onder het genot van een bakje koffie de catalogus doorbladeren. 

Als u in alle rust een afspraak wil maken voor uw terras of tuin dan is dat uiteraard ook mogelijk. Neem dan even contact met ons op voor een afspraak. Om alvast een idee te krijgen van wat wij aanbieden kunt u ook onze online- catalogus bekijken. We zien u graag bij René Schutte Hoveniersbedrijf.

Kom langs bij onze

showborden

Wij staan elke vrijdag en zaterdag van 8.00 uur tot 16.00 uur klaar om u te voorzien van advies over uw tuin. Kom gerust eens langs, de koffie staat klaar! Ook hebben we diverse showborden met bestratingsmateriaal en kunstgras staan, waarmee u een nog beter beeld krijgt van de mogelijkheden op tuingebied.

Wilt u op een doordeweekse dag advies over uw tuin, maak dan een afspraak.